Ljudi su najveći potencijal

Vojvođanski Bulevar 14/15, Pančevo

+381 64 3579 397

Outsourcing IT bezbednosti

Svedoci smo sve većeg broja napada na kompanijske mreže, i krađe ili uništavanja vitalnih poslovnih podataka. Oblast informacione bezbednosti često dolazi u centar pažnje menadžmenta kompanija tek nakon ozbiljnijih incidenata i curenja poslovnih podataka.

Bitno je naglasti da je bezbednost kontinualan proces a ne gotov proizvod.

Shodno tome, naše pretplatničke usluge nudimo kao kontinualni rad u cilju poboljšavanja bezbednosti Vašeg sistema kroz neograničenu količinu konsultacija sa našim stručnjacima.

Ovakve usluge su idealne za preduzeća koja nemaju mesto unutar organizacije za cyber security stručnjaka, kao i preduzeća koja žele da imaju pristup većem broju stručnjaka na jednom mestu.

Naš tim prati dešavanja u oblasti IT bezbednosti i na vreme upozorava klijente koje mere je potrebno preduzeti kako ne bi postali žrtve određenih vrsta napada.

Predefinisani paketi

Svaki navedeni paket se može prilagoditi da uključuje ili isključuje određene usluge, skladno sa Vašim potrebama.

Paket Basic:

 • 1 dan odnosno 8 konsultantskih sati mesečno, izlazak na lokaciju firme kako bi se radilo na unapređenju bezbednosti IT sistema ili rešavanju problema
 • neograničena dostupnost za konsultacije putem maila svakog dana (vreme odgovora u okviru 48h od momenta kada nas kontaktirate)
 • organizovanje jednog seminara „Sajber higijena“ u prostorijama firme

Paket Professional:

 • 2 dana odnosno 16 konsultantskih sati mesečno, izlazak na lokaciju firme kako bi se radilo na unapređenju bezbednosti IT sistema ili rešavanju problema
 • neograničena dostupnost za konsultacije svakog dana (vreme odgovora u okviru 24h od momenta kada nas kontaktirate)
 • 1 seminar godišnje iz naše ponude u jednodnevnom formatu (trajanje 6h) unutar prostorija firme

Paket Advanced:

 • 4 dana odnosno 32 konsultantskih sati mesečno, izlazak na lokaciju firme kako bi se radilo na unapređenju bezbednosti IT sistema ili rešavanju problema
 • neograničena dostupnost za konsultacije svakog dana (vreme odgovora
  u okviru 2h od momenta kada nas kontaktirate)
 • 1 profesionalna obuka godišnje iz naše ponude u dvodnevnom ili trodnevnom formatu (trajanje 12h ukupno) unutar prostorija firme

Neiskorišćeni dani rada na unapređenju bezbednosti IT sistema se mogu iskoristiti za druge usluge koje nudimo, poput „Procene bezbednosti“.

* Rad na unapređivanju bezbednosti IT sistema podrazumeva utvrđivanje trenutnog stanja bezbednosti vašeg informacionog sistema, kao i predlog korektivnih mera kako bi se uočeni nedostaci ispravili. Takođe predloge uvođenja optimalnih bezbednosnih mera u Vaš informacioni sistem kao i pomoć prilikom uvođenja istih.