Ljudi su najveći potencijal

Vojvođanski Bulevar 14/15, Pančevo

+381 65 8338 028

Blogpost broj 50 – malo retrospektive i lista top 5 najcitanijih postova

11:06 Igor Franc 1 minut

Malo po malo I stigosmo do pedesetog posta. Prvi post je objavljen  pre nešto manje od godinu dana ili precizno 18.03.2017. Kroz ovih godinu dana bilo je postova na razne teme vezane za informacionu bezbednost. U nastavku možete vidite 5 najčitanijih postova: Bezbedna kancelarija u oblaku Letovanje i društvene mreže Ko su etički hakeri ili…

Malo po malo I stigosmo do pedesetog posta. Prvi post je objavljen  pre nešto manje od godinu dana ili precizno 18.03.2017. Kroz ovih godinu dana bilo je postova na razne teme vezane za informacionu bezbednost. U nastavku možete vidite 5 najčitanijih postova:

  1. Bezbedna kancelarija u oblaku
  2. Letovanje i društvene mreže
  3. Ko su etički hakeri ili beli šeširi
  4. Kako hakeri mogu zloupotrebiti vas računar za rudarenje kripto valuta
  5. Kako nas špijuniraju kroz različite aplikacije i uređaje

Želim da Vam zahvalim na tome što me redovno pratite i čitate sadržaje koje kreiram. Nadam se da sam što se tiče tema bio interesantan i da ćete nastaviti da čitate blog i da ćemo se još dugo družiti na ovim stranicama kroz različite teme vezane za oblast informacione bezbednosti. Takođe ukoliko ima neka tema koja Vas posebno zanima a do sada nije bila obrađena napišite mi to u komentaru i ja ću pokušati u narednom periodu da je objavim.